O nama – Kranzle
 

Bolje savršeno... nego jeftino!Za svaku od linija proizvoda vredi jedno – KVALITET PROIZVEDEN U NEMAČKOJ! Cenimo najbolji odnos cene i performansi, što je vidljivo u dugogodišnjem korišćenju naših proizvoda. Naši proizvodi izgrađeni su i prilagođeni za svakodnevnu upotrebu i odolevaju nizu iskušenja koja se pred njih stavljaju.

Glava pumpe koju Kränzle sam proizvodi od posebnog mesinga centralna je tačka svih Kränzle uređaja visokog pritiska. Slika je zaokružena velikim i preglednim manometrom izrađenim od inoxa. Zahvaljujući sistemu "sigurnosti suvog rada" i sistemu koji sprečava prodiranje usisanog vazduha do pumpe životni vek uređaja znatno je produžen. Takođe, svi Kränzle uređaji opremljeni su keramikom obloženim inox klipovima što značajno produžava životni vek uređaja. Dobra toplotna provodljivost inoxa i izrazita otpornost keramičke obloge na mehanička oštećenja garantiraju dugovečnost uređaja.

 

Široka primena Kränzle uređaja

Trgovine automobilima, radionice i prevozničke firme nastoje obezbediti dobar utisak čistoćom spoljnih prostora, prodajnih prostora i radionica. Izuzetno teška zaprljanja svakodnevni su izazov za građevinske firme i agencije za prodaju i iznajmljivanje nekretnina. Brzo i efikasno čišćenje postalo je imperativ u svim prostorima.

Naglasak na čistoći

Čistoća je osnovni preduslov za zdravlje, higijenu i prvorazredne uslove i u poljoprivredi i stočarstvu. Objekti za preradu hrane zahtevaju posebnu opremu u vidu posebnih guma, creva i nerđajućeg čelika.

Vaš profesionalni partner

Oko kuće, firme i dvorišta Kränzle uređaji za čišćenje vraćaju stvari koje nas okružuju u život i daju im novi sjaj. Dodatna oprema za uređaje izuzetno je raznolika, a njena primena toliko raznovrsna, da se ulaganje u Kränzle uređaje isplati već u prvoj godini vlasništva. Za Kränzle uređaje ne postoji zadatak koji je neostvariv, a time Kränzle postaje vaš profesionalni partner za svaki zahtev i svaku industriju.

Kontakt