Kränzle – za savršenu čistoću u poljoprivredi, industriji, turizmu, radionici, garaži i domaćinstvu!Joseph Kränzle GmbH & Co. KG kompanija je osnovana 1974. godine sa ciljem proizvodnje profesionalnih uređaja za pranje pod visokim pritiskom visokog kvaliteta. Danas Kränzle svojim asortimanom pokriva sledeća područja: uređaji za pranje pod visokim pritiskom, industrijski usisivači i ručni čistači, pribor i dodatnu opremu za specifičnu primenu. Bilo da se radi o prenosivim uređajima za pranje pod visokim pritiskom, mobilnim uređajima za pranje pod visokim pritiskom, uređajima za pranje pod visokim pritiskom na hladnu vodu i toplu vodu ili stacionarnim sistemima – Kränzle je spreman odgovoriti na sve Vaše zahteve.

Za svaku od linija proizvoda vredi jedno – KVALITET PROIZVEDEN U NEMAČKOJ! Cenimo najbolji odnos cene i performansi, što je vidljivo u dugogodišnjem korišćenju naših proizvoda. Naši proizvodi izgrađeni su i prilagođeni za svakodnevnu upotrebu i odolevaju nizu iskušenja koja se pred njih stavljaju.

Glava pumpe koju Kränzle sam proizvodi od posebnog mesinga centralna je tačka svih Kränzle uređaja visokog pritiska. Slika je zaokružena velikim i preglednim manometrom izrađenim od inoxa. Zahvaljujući sistemu "sigurnosti suvog rada" i sistemu koji sprečava prodiranje usisanog vazduha do pumpe životni vek uređaja znatno je produžen. Takođe, svi Kränzle uređaji opremljeni su keramikom obloženim inox klipovima što značajno produžava životni vek uređaja. Dobra toplotna provodljivost inoxa i izrazita otpornost keramičke obloge na mehanička oštećenja garantiraju dugovečnost uređaja.

Kränzle
Kränzle

Trgovine automobilima, radionice i prevozničke firme nastoje obezbediti dobar utisak čistoćom spoljnih prostora, prodajnih prostora i radionica. Izuzetno teška zaprljanja svakodnevni su izazov za građevinske firme i agencije za prodaju i iznajmljivanje nekretnina. Brzo i efikasno čišćenje postalo je imperativ u svim prostorima. Čistoća je osnovni preduslov za zdravlje, higijenu i prvorazredne uslove i u poljoprivredi i stočarstvu. Objekti za preradu hrane zahtevaju posebnu opremu u vidu posebnih guma, creva i nerđajućeg čelika.

Oko kuće, firme i dvorišta Kränzle uređaji za čišćenje vraćaju stvari koje nas okružuju u život i daju im novi sjaj. Dodatna oprema za uređaje izuzetno je raznolika, a njena primena toliko raznovrsna, da se ulaganje u Kränzle uređaje isplati već u prvoj godini vlasništva. Za Kränzle uređaje ne postoji zadatak koji je neostvariv, a time Kränzle postaje vaš profesionalni partner za svaki zahtev i svaku industriju.

Kroma Wash Systems d.o.o. kao generalni zastupnik Kränzle uređaja za Srbiju oformila je visoko kvalifikovan prodajni tim koji zajedno sa ovlašćenim Kränzle partnerima širom zemlje obezbeđuje prodajnu i servisnu podršku krajnjim kupcima. Kompanija Kränzle sa kapacitetom skladišta od 6.500 paleta uvek je spremna da u najkraćem roku odgovori na velike narudžbine i zajedno sa svojim zastupnicima i ovlašćenim partnerima pruži brzu i efikasnu uslugu u više od 90 zemalja sveta.