Naslovna – Kranzle

Naši proizvodi

hladna-voda

Visokotlačni uređaji za pranje s hladnom vodom

topla-voda

Visokotlačni uređaji za pranje s toplom vodom

usisivac

Industrijski usisivači

metaci

Ručni metači

UREĐAJI K 1152 TS I K 1152 TST

K 1152 TS i K 1152 TST najprodavaniji su Kränzle uređaji. Njihov kompaktan dizajn, laka pokretljivost, izdržljivost i čvrstoća te prihvatljiva cijena osigurali su im poziciju jednog od najtraženijih visokotlačnih uređaja za pranje u svijetu. Posebno su se dobri pokazali kao uređaji za pranje automobil i detailing. Uz korištenje u autopraonicama iznimno dobro funkcioniraju i kod čišćenja kuće, okućnice, garaže, različitih radionica i sl.


VIŠE O PROIZVODU

Izvanredna kvaliteta i
tehnička savršenost

Visokotlačni uređaji za pranje, industrijski usisavači i ručni metači – to je Kränzleov svijet! Osnovan 1974., Kränzle se prometnuo u svjetskog predvodnika kvalitete u visokotlačnim uređajima za pranje. Postoji razlog za to. Od početka Kränzle naglašava važnost najviše kvalitete, pogotovo što se tiče odabira mesinga u visokotlačnim pumpama i keramičkih dijelova u klipovima pumpe.

Vrhunska kvaliteta je, bez premca, jasan standard koji je Kränzle nametnuo.

Kränzle tim za istraživanje i razvoj neprestano radi na inovacijama i pronalazi najbolja rješenja kako bi odgovorili na zahtjeve globalnog tržišta pranja i čišćenja. Brojni patenti i neprestano proširivanje i razvoj asortimana proizvoda dokaz su inovativnosti i pozitivne energije prisutne u kompaniji!

S obzirom na vrijednosti poput kvalitete, fleksibilnosti i inovativnosti, kontinuirano nastojimo fokusirati se na daljnji razvoj kompanije i rješenja koja ćemo implementirati oslanjajući se na kvalitetne specijalizirane partnere diljem svijeta.

Vaš Kränzle tim želi Vam puno užitka i uspjeha s našim proizvodima!

O NAMA

PRONAĐITE OVLAŠTENE KRÄNZLE PARTNERE

Kränzle visokotlačni uređaji za pranje, industrijski usisavači, ručni metači i dodatna oprema dostupni su kod Kränzle ovlaštenih partnera na području Republike Hrvatske.

Ako znate koji uređaj želite ili niste sigurni koji uređaj najbolje odgovara Vašim potrebama, klikom na link niže možete naći relevantne telefonske brojeve i e-mail kontakte ovlaštenih Kränzle partnera koji će Vam pomoći u optimalnom odabiru.

Ovlašteni Kränzle partneri obavljaju prodaju kompletnog Kränzle asortimana te pružaju servisnu podršku.

Obratite se s povjerenjem!

OVLAŠTENI PARTNERI

NOVOSTI

Video: Kränzle quadro 1000 TST – primjena na farmi


Objave

Sve novosti
Kontakt